Hvad er 50 år realkreditlån? Hvordan man får det

For nylig, 50 år forfinansieringer ind på markedet med et brag. Det hele startede på San Bernardino i det sydlige Californien. En håndfuld af realkreditinstitutterne tilbyder nu, denne pant indstilling. Det er blot et par cykler efter re-inkarnation af 40 år realkreditlån. 40 år finansielle debuterer tilgængelige i 1980 ‘ erne.

Grund af de skyhøje stykke af fast ejendomspriser var der krav om længere pant. Huspriserne gik så overdreven på det sydlige Californien. Derfor ovenstående gennemsnitlige huspriser stoppe den amerikanske drøm. Vi alle ønsker at eje noget, der hedder hjem i vores levetid. Så ønsker kontant-strapped struktur køber at vælge længere pant. Faktisk få realkreditinstitutterne oodles af telefon henvendelser om 50 år realkreditlån.

50 år realkreditlån tillader et andet lån til eneste realkreditlån, og justerbare sats pant. Under den astronomiske hus priser tid vælge de cash-strapped boligkøbere interesse kun realkreditlån eller justerbar markedsværdi pant. Naturligvis, pant betaling er lavere begære af interesse nemt pant eller justerbare sats pant.

I lån klart pant, boligejeren kun betaler renter. Hovedforpligtet forbliver den samme gennem livet af pant. I justerbare sats pant betaler boligejeren samme finansiering betaling på en regelmæssig basis. En del af rentetilpasningslån finansiering betalingen går til at betale ud hovedforpligtet. I konkrete tilfælde dækker justerbare sats pant betaling ikke betaling på hovedstol. Dette er større antal almindeligt kendt som negative amortisering. Dette sker når renten går op.

De boligejere stadig skridt ups friværdi. Dette er den største fordel ved 50 år realkreditlån over interesse kun realkreditlån og justerbar punkt pant. Dog opnår boligejeren en større mængde af friværdi hurtigere med kortere sigt pant. Ikke for at nævne, betaler boligejeren mere interesse ved udløb af pantet.

Mortgage bankers faktisk foretrækker kortere pant som 15-årig pant. Generelt, jo længere gå realkreditlån har flere odds, som ejeren af bopæl bliver i finansielle problemer. Halvtreds procent af de første gang hjemme købere er på 30 år gamle eller ældre. Pant modnes rundt i en alder af 80 år gamle. Der er en længe efter den sandsynlige pensionsalder.

50 år realkreditlån er mere risikable form af forfinansieringer til pant långivere. Så, Go pant servicevirksomheder vil normalt opkræve en højere rente. Selvom realkreditinstitutterne afgifter ideelle rente, de finansiering betalinger er i virkeligheden lavere i modsætning til kortere stræber efter realkreditlån.

Boliger struktur husstande kan vælge for at købe højere priser hjem med 50 år realkreditlån. Eller de hjem købere kan gemme eller investere penge i besparelser på de lavere afdrag på realkreditlån. Dette kan være en endnu større idé for ustabile struktur sats, når der er en chance for boliger til at afskrive.