Hvordan at undgå de juridiske faldgruber, når du opretter din egen forretning
Uanset hvem du er vil du begår fejl på et tidspunkt i dit liv, business og desværre loven er ikke meget tilgivende – uvidenhed er ikke et forsvar. Her er nogle af de fælles faldgruber at holde øje med, når du opretter din egen virksomhed.
Partnerskaber
Et partnerskab er dannet, når to eller flere parter danne for at starte en virksomhed, dele arbejdsbyrden og investere kapital for at få tingene i gang. Det er altid klogt at have en skriftlig partnerskabsaftale og få det tjekket af en advokat. Hvis du ikke har en ordentlig aftale og det hele går galt, vil partnerskabet dækkes af partnerskab lov 1890, hvis bestemmelser ikke kan altid synes fair.
For eksempel, under det kan partnere hæve uden varsel. Dette kunne betyde de insisterer på en øjeblikkelig genindførelse af deres kapital og virksomheden kan blive tvunget til at lukke som et resultat. Hvis du har imidlertid ikke en aftale kan du blive ansvarlig for alle former for omkostninger og du har ingen klage-og søgsmålsret. Det er meget vigtigt at sørge for alle dine aftaler er lovlige og vil modstå i en retssal.
Afklare relationer
Du kan finde dig selv i et partnerskab uden at vide det, for eksempel, hvis du kører en forretning med nogen men ikke ansætte dem, det sker ofte med ægtemænd og hustruer eller andre familiemedlemmer. I et partnerskab, hver partner er ansvarlig for business gæld afholdt af andre partnere, og der er ingen grænse for deres skattepligt.
Sætte alting i skriftligt
Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at have alt skriftligt. Hvis tingene går galt, du har ingen juridisk stående uden anden form for dokumentation (som omfatter al korrespondance), er kontrakter, der grundlaget for alle forretningsforbindelser. En kontrakt vil omfatte fire centrale komponenter: overvejelse, en forpligtelse til at betale eller et løfte om at give noget til gengæld for noget af værdi. Sikkerhed, kontrakten fremgå klart, hvad der forventes af alle parter. Til hensigt at være juridisk bundet og et tilbud og en accept. Dog aftaler kan være mundtlig og det ikke altid klart, når man har gjort.
Bekræfte hver aftale skriftligt så alle ved, hvor de står. Hvad er kort? Hvem skal betale? Hvornår? Hvor meget? Er udgifter inkluderet? Hvad er kriterierne for accept? Der vil eje ophavsretten? Det er vigtigt, at alle aspekter er omfattet, og at der er nogen gråzoner.
Gøre Sure alle medarbejdere har en kontrakt
Det er meget vigtigt at have en ansættelseskontrakt i sted fra dag ét for alle medarbejdere. Sørg for at alle nye medarbejdere har ret til at arbejde i dette land, eller du risikerer strenge straffe. Kontrakterne handle for at beskytte begge parter.
Kende din beskæftigelseslove
Beskæftigelseslovgivning i dette land er meget præcise på hvad du kan og ikke kan. Før du fyre nogen, gøre dem overflødige eller ændre deres vilkår og betingelser for beskæftigelse, tage juridisk rådgivning. Hvis du ikke gør det, kan du finde dig selv åben for erstatningskrav for uberettiget afskedigelse, forskelsbehandling eller misligholdelse af kontrakten. Også advare medarbejdere, at diskriminering, sexchikane og andre ulovlige handlinger ikke vil blive tolereret.
Betydningen af sundhed & sikkerhed
Hvis du undlader at bære dine forpligtelser til sundhed og sikkerhed du kan retsforfølges, din forsikringspræmier kan stige og du kan finde problemer med at få forsikringen helt. I værste tilfælde kan din virksomhed lukket indtil du overholder sundhed & sikkerhed love. Informationspakker er tilgængelige fra den & sundhedsbeskyttelse udøvende magt, som vil redegøre for din juridiske krav. Regeringen er juridisk ret til at foretage stikprøvekontrol på dine lokaler til enhver tid.
Gør sikker på du er forsikret
Forsikring er vigtigt ud fra et økonomisk synspunkt. Der er også retlige krav til arbejdsgivers og offentlig ansvarsforsikring. Hvis du sælger produkter, vil produktansvar forsikring beskytte dig, hvis nogen såret af en defekt ved produktet med succes anlægger du.
Er du dækket?
Mange mennesker har svært ved at forestille sig at arbejde, de har gjort vil resultere i et krav om hundredvis af tusindvis af pounds. Men de fleste mennesker kun bidrage et led i en kæde, så virkningerne af en fejl kan være helt ude af proportioner deres individuelle bidrag. Hvis du tilbyder tjenester eller rådgivning skal du får passende erhvervsansvarsforsikring forsikring. Godtgørelse dækning er nødvendig for år efter arbejdet er sket, fordi det har til at dække når anprisningen. Undladelse af at gøre dette vil efterlade dig åben til påstande, der kan gøre dig konkurs!
Vilkår og betingelser
Hvis du ikke stave i sort og hvid din betingelser og vilkår for handel (T & Cs) giver du dig kunder tilladelse til at betale dig, når de har lyst. Og hvis de går konkurs før betale dig, kan du muligvis ikke genvinde dine varer, hvis du ikke har en fastholdelse af titlen klausul i din vilkår & tilstands. Udkast til nogle passende vilkår & tilstands for din virksomhed og bede en advokat til at tjekke dem. Du skal sikre kunden indvilliger i dem, og ideelt set skilte dem, når du placerer en ordre.
Databeskyttelse
Hvis du holde alle oplysninger om personer, skal du muligvis underrette den kommitterede for databeskyttelse. Det er ikke dyrt (ca £35 per år) og meget simpelt at gøre. Men det er strafbart at bryde loven om databeskyttelse. Hvis du bliver fanget, du står over for en bøde på £5.000 plus omkostninger i en Magistrates Court eller en ubegrænset bøde i High Court. Kontakt din lokale regering, der vil være i stand til at guide dig i den rigtige retning til at indhente de relevante oplysninger.
Læs med småt
Læs alle lån og kassekredit aftaler omhyggeligt for at sikre, at du forstår, hvad du er at lade dig selv. Være meget på vagt over for underskrivelsen personlige garantier. Banker søger ofte at over sikre ‘ deres udlån. Når du har underskrevet nogen papirarbejde, vil du være juridisk bundet til alle vilkår og betingelser, der er fastsat i det med småt, uanset hvordan urimelige kan de være. Det er bydende nødvendigt, at du læser alle småt før du tilmelder noget.
Egenskaben faldgruber
Vær forsigtig, når du tilmelder leasingaftaler, især for ejendom. Selv om du flytter og sælge lejemålet på, kunne du finde dig selv ansvarlig hvis den næste person misligholdelser. Kontrollere, om du vil være forpligtet til at reparere og forbedre ejendommen under betingelserne i din lejekontrakt.
Undgå de juridiske faldgruber at sikre at glatte driften af din virksomhed og vil også forhindre dig i at modtage eventuelle uvelkomne bøder.