Det er sket igen, og igen i en stor måde. Jeg er sikker på du har hørt nyheden om, at General Motors har annonceret de lukker planter og lade nogle 30,000 mennesker gå. Nogle de vil være i stand til at flytte, nogle vil de ikke.
Ford kundgøre, de lægger ud over 4.000 mennesker så godt. Dette er alle ødelæggende nyheden om, at vi bør alle være bekymrede over.
Den produktive sektor af vores økonomi er det en sektor, der giver for vores samfund en “stige” for at tillade os at flytte fra lavere klasse økonomier til midterste og øvre middelklasse økonomier. Uden fremstilling bliver det sværere og sværere for familier at trække sig selv op og få den store amerikanske drøm.
De fleste jobs i fremstillingssektoren giver op til ni andre job i den lokale økonomi. Tænke lokale kiosker, renserier, bilvask, gartnere, fastfood restauranter, uafhængig auto mekanik, og så videre, der kommer til at se deres kundegrundlag, mindske og deres tjenester ikke anvendes så ofte. Dette vil være et direkte resultat af deres lokale lånere har ikke længere den skønsmæssige indkomst de engang havde. De fleste af dem, der er afskediget vil nu begynde at lære at få det gjort selv. Efter alt, vil de nu har tid. Mange vil begynde at arbejde på deres egne biler, at tage sig af deres egne græsplæner, madlavning og spise “i” oftere end ikke.
Og med færre “ende” produkter produceres, leverandører og deres medarbejdere er berørt på samme måde.
Hvad med vores yngre generation, der kommer op gennem gymnasiet. Hvilken retning tager de efter eksamen? Hvilket felt de nu studere i college? Og at lære en handel er stadig en god satsning, men medmindre de flytter til et område hvor der er mere skønsmæssige indkomst, hvad de lære en handel med?
Disse er svære situationer og vanskelige spørgsmål. Disse handlinger påvirker os uanset om vi bor i nærheden eller ej, blev lagt ud eller stadig arbejder. Hvor meget vil regeringen kunne gøre for at hjælpe os? Jeg talte med nogle venner, der bor i Marathon Florida, der blev ødelagt i den sidste orkan og de relaterede at FEMA har meddelt dem, at de er midlertidigt ude af penge skyldig i vid udstrækning at orkanen Katrina. De oplyste, at FEMA fortalte dem, de har brug at gå tilbage til Kongressen til at få flere penge godkendt.
Der var nogle personer, der havde nogle forudseenhed og startede et hjem baseret virksomhed, der har udredt dem resterende indkomst. Det kan have lød lidt plat, derefter, eller ud af vogue, men der er disse familier, mand og kone: én forælder eller lederen af husstanden, der gjorde noget vej tilbage når, og har nydt skønsmæssige indkomst måned efter måned fra deres hjem virksomhed. Til dem, der blev udarbejdet, vil du have lidt mindre bekymring og frustration end dem, der ikke gjorde.
For dem, der ikke har et hjem baseret virksomhed og derfor ingen månedlige resterende indkomst, det er aldrig for sent at starte et. Du kan starte et op for relativt små omkostninger, og det vil ikke grave i din nye budgetterede udgiftsmønstret hvis du starter en virksomhed hvor produkterne ville være dem, at du spiser i din husstand hver måned (alle virksomheder har brug for produkter eller tjenesteydelser sælges. Hvis ikke, så de er et fupnummer og vende sig væk så hurtigt som du kan).
Som uafhængige voksne er som at blive fanget i denne fritstille fælde og har mindre og mindre sikkerhed, der er nogle analyser, der kan være svært, ikke desto mindre, skal finde sted. For dem af os, ikke direkte fanget (endnu), ville denne analyse proces stadig være godt for os at undersøge så godt.
Først, forhåbentlig de medarbejdere at blive afskediget er udskudt nogle besparelser. Efter alt, er dette sket før, så forhåbentlig var fremsyn, at noget sådant kunne ske igen og der var i det mindste nogle forberedelse.
Andet, tage en virkelig hårdt kig på hvilke områder du ville være i stand til at trimme, straks hvis du nødt til, for at bremse de kontante udstrømning hver måned. Kig nøje på disse områder. Hvis du har teenage børn, kan du inddrage dem i processen. Få dem til at bidrage til at bidrage med idéer, der vil hjælpe familie vejret denne storm. Forklare dem, at som forældre, du vil gøre alt, hvad du kan for at gøre dette til en midlertidig situation og forklare dem du sætter pris på deres hjælp og input.
Tredje, “Skriv ned dine planer”. Det er så vigtigt. Sæt nogle kortsigtede mål, der vil hjælpe dig med at komme igennem denne tid. Sørg også for at inkludere din “skriftlig” økonomi fra trin 2 her så godt. En teknik til at bruge er at sidde og skrive ud af, hvor pengene i øjeblikket bliver brugt nu, og husk at de fleste af os ikke har tålmodighed til at gøre dette, eller er ikke ærlig nok med os, når vi skriver det. Dette er et vigtigt nok skridt, det er værd at gentage. Kig på listen og beslutte, hvad, hvis nogen, områder kan du trimme ned for den mellemliggende periode. Ikke ser på det, som “Jeg kan gå uden dette” fordi det vil begynde at avle vrede, efter at alle, du arbejdede hårdt for X antal år og du fortjener dette (uanset hvad “det” er). Og vrede vil gøre dig, og eller din familie og venner ikke godt på alle. Dette er ikke verdens ende, og du og din familie vil overleve det. DU SKAL HUSKE PÅ, AT! Men hvis du har den forkerte tankegang, det vil gøre processen du får klar til at gå igennem meget vanskeligere, end det skal være.
Når du har det hele skrevet, tale med din ægtefælle, eller hvis en enkelt forælder, tal med dine børn og prøve og bede om deres støtte i “gøre de nye planer ske”. Hvis familien har mål, og “alle” i familien deltager, denne midlertidige tilbageslag vil være kortfattet og familien vil forblive intakt. Hvis der er nogen mål, eller de er ikke specifikke, så gør alle, hvad de tror, de skal gøre, og i virkeligheden, får intet udrettet undtagen følelser af foragt og frustration for hinanden.
Husk at dette er sket til personer og familier i fortiden, og det vil blive oplevet af mennesker og familier i fremtiden. Du kan finde, at dit liv begynder bevæger sig i en retning, du ikke havde oprindelig beregnet det til, eller de ændringer, der finder sted i dig eller din familie er ændringer du ikke ville have troet muligt før. Der vil være ok. Igen, det mest vigtige ting at huske er, at du gjorde bare fint op til dette punkt, og du vil gøre fint efter dette. Der er et liv efter (Indsæt du selskab navn her). Nogle gange mener mange, at en magt større end de er fundet det nødvendigt at udfordre dem til at lære og erfaring nye situationer, der vil videreudvikle deres sande selv, eller mennesker, de var beregnet til at blive. Nogle vil trække på skuldrene og sige ok, lad os gå videre.
Situationer har en måde at korrigere sig selv i tid, men normalt ikke uden nogle direkte input fra os. Det betyder, hvis vi skal have et positivt resultat, vi skal have positive input. Hvis vi oplever et negativt resultat, have så vi naturligvis input negative handlinger, følelser og følelser.
Husk, det ikke er det værste, der kunne være sket. Hvis du ikke var klar til denne ene, så gør dig klar til den næste. Seriøst undersøge dine udgifter mønstre. Tage et hårdt kig på hvor jeres penge igangværende. Ansætte en teknik kaldet forsinket tilfredsstillelse, hvilket betyder at vente og spare penge for varen, eller gøre hvad der er nødvendigt nu, for at få varen eller fornøjelse fremover.
Og hvis du ikke har en side business, et hjem baseret virksomhed, eller en deltid business, realistisk fortsætte der. Der er for mange muligheder, der derude for lyse folk, der er hårdt arbejde i naturen, til at sidde på sidelinjen og ikke være i stand til at deltage i den “store amerikanske drøm”.