IMG_2477 Cedertræ og andre træsorter såsom Red Meranti er de dejlige skove for pyntede, billig terrassebrædder (besøge næste post) men nogle er nødt til at blive beseglet eller farvet hvert par år. Der er to typer af sammensatte pyntede, traditionelle composite-og PVC ekstruderet komposit. Fordele og ulemper; hvorfor ville du nogensinde kommer til at betale mere for en composite dæk? Du kommer til at betale en $300-$400 hver to år til pletten og segl træ? Den mest rigelige forsyninger af cedertræ er Western Red Cedar fra det Vestlige Stillehav regioner i USA og Canada. Købere af high-end boliger er følsomme over for kvalitet, og intet siger klasse og elegance den måde, cedertræ gør. Skroget er blevet ført tilbage til sin opretstående position, og nu er de dæk og kabine sider er blevet tilføjet. Vedligeholdelse er nemt. Når temperaturen stiger og falder, og som fugt fryser og så tør, at det er composite dæk, der vil være bedre til at bevare deres oprindelige udseende og tilstand. Hallstatt landsby landskab med gamle bygninger, der afspejles i den blå sø med træ dæk i forgrunden.

For sikker, før du vælger, om vi vil have et træ dæk eller composite dæk, vi har brug for at vide om fordelene ved første, især hvis du har været bekendt med træ, det betyder, at du har brug for at vide meget om den sammensatte pyntede. Langvarig- Composite dæk baords er lavet af komprimeret træ, vinyl og diverse genbrugsmaterialer. Hvor længe har du tænkt dig at være i hjemmet? Producenter som Interfor (den Internationale Skov-Produkter), der producerer en bred vifte af fineste kvalitet, primet cedar produkter, der giver den store værdi af cedertræ, og som kan være færdig i farve efter eget valg til at matche alle moderne hjem decors. Det valg er at bruge en billig bygning produkt i håb om at det vil imponere og tjene kort sigt har brug for.

Få drømmebolig bruge vinyl sidespor, og det burde fortælle dig alt hvad du behøver at vide om værdien af udseende. Dette træets cellestruktur giver også bedre varmeisolering værdi. Det er lavet af bearbejdet træ, plast og andre stærke materialer, og har en holdbarhed sammenlignes med pres behandlet træ. De materialer, du har brug for at skaffe til dit projekt, er to af seks bestand, der er pres behandlet; fire af fire pres behandlet indlæg lager; – strøer til gulv; tværbjælke bøjler, rækværk, to ½ tommer dæk negle, sand, H2O, dæk, søm, bolte, 2 ½ tommer dæk skruer, maling, base rør, pæle, gulv strøer og efter anker. I dag er cedar sidespor produkter er produceret og designet til at passe ethvert hjem arkitektur. Få boligejere kan få råd til at købe nye sidespor hver 5 år, så de sidder fast med deres vinyl sidespor produktet i mange år fremover.

Nogle husejere ikke har noget imod og nyde slibning og påføre et nyt lag afslutte hvert par år. Composite decking er kommet en lang vej på blot et par korte år, og som sædvanlig er det blevet dyrere. Jeg vil overlade matematik op til dig, men her er tynde om prisfastsættelse, komposit vs. Ingen tvivl om, at composite er dyrere end træ, spørgsmålet er…. Disse specialfremstillede produkter har udseende som rigtig træ, men er mere holdbart, vejrbestandigt, og kræver mindre vedligeholdelse. En kolonial baluster ligner træ, men er sammensat af PVC og har en pre-malet træ-look. Placeringen af dit sol værelse og også veranda i dit hus, er afgørende, hvis du ønsker at få mest ud af, hvad naturen har at byde på. Boligejere i dag ønsker at udvide deres stue i gården for at være tættere på naturen og få mere plads til baggård grill, pool parter, afslappende og afslappet Al Fresco middage og aftener tilbragt i ro og mag at læse eller chatte med familie og venner.

Ikke at have en stor have indikerer ikke, du kan ikke gøre en havestue. Vinyl sidespor produkter på den anden side er tilgængelig i en begrænset mængde farver og korn og tekstur i vinyl sidespor ikke sammenligne med cedertræ sidespor. Vinyl sidespor også har tendens til at bryde under meget kolde temperaturer, og en anden ulempe er dens udseende. Vinyl sidespor produkter tegner sig for en stor andel af alle sidespor produkter, der er solgt i det Østlige USA, men de er købt på grund af opfattet lavere omkostninger og vedligeholdelse. Dog billigere vinyl sidespor vil ikke bidrage til videresalg værdi samt færdige cedar sidespor produkter. Mest respektabel bygherrer og entreprenører vide, og vil rådgive om, ved hjælp af cedar sidespor på grund af sin blivende værdi og tiltrækningskraft, men den energibesparende fordele, der er værd at bemærke. Når det er muligt, skal du bruge en gnist skærm, især ved håndtering af unge træ og træer, hvis logs har en tendens til at knitre mere grønnere, de er.

For more information regarding besøge næste post have a look at our own site.