Er du på udkig efter de bedste Halloween kostumer? Vi vil diskutere toppen Halloween kostumer, og hvor du kan få dem på din næste fest. Vi vil se på alt, fra prinsesse kostumer til fjollede streng dyr. Nyd denne artikel.

Den klassiske “piranha” kostume er et godt valg, hvis du ønsker at gøre et stænk til fester. Dette kostume er en klassiker fra Finding Nemo, og det har været et hit. Du behøver ikke at gå amok i en lyserød-hvid tema kostume. En blå eller grøn version er også tilgængelig. Alle bør bære den oprindelige orange farve til Halloween. Enten kan du købe en allerede lavet online, eller du kan oprette din egen.

Der er mange klassiske Disney kostumer, der kan bruges som dekorationer til festlighederne, ligesom enhver anden tegneserie. Den Ariel kostume er en af de mest mindeværdige kostumer fra filmen. Dette er en enkel, men yndig kostume. Dette vil få dig til at ligne prinsessen i filmen. Du vil også have chancen for at vinde de bedste piger kostumer i år.

Du kan også finde outfits fra Cars 2, hvor heltinden er Bumblebee. Dette er en af mine yndlings kostumer i år. Blandede anmeldelser er blevet givet til Cars ‘karakter, med nogle kærlige ham og andre afskyr ham. Bumblebee er dog en badass i filmen. Hun er i stand til at flyve, har sit kølige sorte og røde farveskema og bærer masser af tilbehør.

Mulan fra den animerede film er et andet eksempel på en film-tema bedste kostume til piger. Dette er en helt unik kostume, der vil være svært at finde andre steder – klik her for info. Denne Mulan kostume er mest almindeligt forekommende online. Det ligner græsskørtet og blomsten. Dette kostume er behageligt og nemt at sætte sammen, så det skal være dit valg til en afhentning i butikken. Du skal bruge noget flirtende, hvis du deltager i en kostumefest. Du kan ikke gå galt med en sexet Disney prinsesse kostume.

Der er mange muligheder, uanset om du leder efter Halloween kostumer i en lokal butik eller online. De bedste Disney kostumer til piger er bestemt af personlig smag og det valgte tema. Sidste års film vandt bedste kostumer til piger med Askepot kostume, Snehvide og fe gudmor outfit. Disse er begge populære muligheder og kan købes online eller i en i butikken pick up spil.