Du har brugt flere måneder, måske år, sætte alt du har i opbygning af en blomstrende, high-demand online business og nu du har besluttet at sælge din baby.

Tusindvis af virksomheder ændre hænder hverdag, underligt nok de kanaler, du kan bruge til at få maksimal pris og eksponering for din online-forretning er yderst begrænset.

Du har et par muligheder:

EBay. Det er måske den største mødested for notering og finde nye virksomheder almindelige, men du skal være bekymret over kvaliteten af steder listet på eBay. For hver kvalitet websted er der mindst 100 crappy, simpel-prismærket, cookie-cutter websteder, der kan sætte det forkerte indtryk i hovedet på dine kundeemner.

Klassificerede pay-per-notering websteder. Den førende online business notering site drives af erfarne professionelle Nelson Bates. Dette er en super service for websteder under $50.000 med dokumenterede resultater og gennemprøvet efterspørgsel. En stor teknik til billigere steder, men måske ikke den rigtige løsning til webstedet, du ønsker at få maksimal eksponering og pris.

Erfaren og fokuseret Business Broker. Du har investeret kraftigt i din online-forretning. En professionel kan hjælpe dig gennem de undertiden komplekse opgaver med at placere en pris på din virksomhed, at få det foran de “rigtige” købere, hjælper med at adskille dæk kickers fra seriøse købere og tage din aftale til en optimal lukke.

Online business mæglere kan…

Få flere penge til dit websted

Få dit websted udsat for købere med penge

Reducer din stress ved kun at sætte dig i kontakt med seriøse købere

Håndtering af papirarbejde og formularer tilknyttet sikkert sælge din høj værdi online business

Håndtering ubehageligt “sælger” rolle for dig – du skal bare beslutte hvilken aftale om at acceptere

Lad dig videre til andre ting, sikker på at din online-forretning repræsenteres af bedste

Hjælpe dig gennem en følelsesmæssig proces – de vil være din rock gennem hele processen

Give dig fordelen af erfaring lukke mange tilbud, noget de fleste sælgere ikke har

Åbne op for nye markeder og muligheder du kan ikke har selv tænkt på endnu

Hjælp du vade gennem juridiske, skattemæssige og lovgivningsmæssige spørgsmål, der kan være ganske skræmmende.

Hvad skal man kigge efter i en Online Business Broker

At finde en stor business broker kan gøre en massive forskel for succes med at sælge din online-forretning, at få den værdi, du fortjener.

Her er 4 egenskaber at holde øje med:

Erfaring med salg af virksomheder. Denne ene Topper listen. Dygtige Företagsmäklare har brugt år mastering art af forhandling og undersatnding markedet. Hvis du sælger en online-forretning, så er det endnu mere vigtigt, at du finder en specialiseret online business broker, en person, der forstår at få maksimal pris for internet-baserede virksomheder.

Gennemprøvet omdømme. Du ønsker en person, der har en bundsolid ry med års erfaring hjælpe sælge virksomheder. Den ideelle online business broker vil have solgt hundredvis af online virksomheder allerede og kan påpege nogle konkrete eksempler.

Stor kommunikator. Sælger din virksomhed kan være en lang og detaljeret proces, for at få mest muligt ud af din online business broker, de skal være en stor communicator – det er absolut nødvendigt.

Skal sikre din fortrolighed. Du kan ikke råd til at have dine kunder, partnere og konkurrenter ved at du er ved at sælge din virksomhed. Kigge efter en mægler, der garanterer fortrolighed ved hjælp af passende beskyttelse danner hvert skridt af vejen.

Specialiseret. Fokus på en virksomhed mægler, der forstår din type virksomhed. Ligesom du ikke ville gå til fod specialist om din mave problem, ønsker du at sikre, du finder en mægler, der specialiserer sig i online-forretning.

Endelig kan du tage stress ud af sælger din online-forretning ved hjælp af en erfaren og professionel online business broker. Ikke forlade salget af virksomheden til tilfældighederne, overveje at høre din helt egen online business broker i dag.